The lure of novel biological and chemical entities in food-system transformation


Synthetic chemicals and biologically engineered materials are major forces in today’s food systems, but they are also major drivers of the global environmental changes and health challenges that characterize the Anthropocene. To address these challenges, we will need to increase assessment activity, promote alternative production practices with less reliance on such technologies, and regulate social campaigns and experiments.

Read article

Citation: Søgaard Jørgensen, P., D.I. Avila-Ortega, R. Blasiak, S. Cornell, L.J. Gordon, M. Nyström, P. Olsson. 2022. The lure of novel biological and chemical entities in food-system transformation. One Earth 5(10):1085-1088.

The lure of novel biological and chemical entities in food-system transformation

The lure of novel biological and chemical entities in food-system transformation

Den här webbplatsen använder cookiesför statistik och användarupplevelse.

gedb använder cookies för att förbättra din användarupplevelse, för att ge underlag till förbättring och vidareutveckling av hemsidan samt för att kunna rikta mer relevanta erbjudanden till dig.

Läs gärna vår personuppgiftspolicy. Om du samtycker till vår användning, välj Tillåt alla. Om du vill ändra ditt val i efterhand hittar du den möjligheten i botten på sidan.

Cookies