Factors impacting antimicrobial resistance in the South East Asian food system and potential places to intervene: A participatory, One Health study

Keywords: antibiotics, antimicrobial resistance, antimicrobial use, one health, food system, participatory approach, causal loop diagram, South East Asia

Citation: Lambraki, I.A., C.V. Mohan, M. Cousins, T. Graells, A. Léger, P.J.G. Henriksson, M.F. Troell, S. Harbarth, D. Wernli, P.S. Jørgensen, C.A Carson, E.J Parmley and S.E Majowicz. (2023). Frontiers in Microbiology 13.

Factors impacting antimicrobial resistance in the South East Asian food system and potential places to intervene: A participatory, One Health study

Factors impacting antimicrobial resistance in the South East Asian food system and potential places to intervene: A participatory, One Health study

Factors impacting antimicrobial resistance in the South East Asian food system and potential places to intervene: A participatory, One Health study

Den här webbplatsen använder cookiesför statistik och användarupplevelse.

gedb använder cookies för att förbättra din användarupplevelse, för att ge underlag till förbättring och vidareutveckling av hemsidan samt för att kunna rikta mer relevanta erbjudanden till dig.

Läs gärna vår personuppgiftspolicy. Om du samtycker till vår användning, välj Tillåt alla. Om du vill ändra ditt val i efterhand hittar du den möjligheten i botten på sidan.

Cookies