Investment in resilient food systems in the most vulnerable and fragile regions is critical

Citation: Queiroz, C., A.V. Norström, A. Downing, Z.V. Harmáčková, C. De Coning, V. Adams, M. Bakarr, T. Baedeker, A. Chitate, O. Gaffney, L. Gordon, É. Hainzelin, D. Howlett, F. Krampe, A.M. Loboguerrero, D. Nel, C. Okollet, M. Rebermark, J. Rockström, M. Smith, S. Wabbes-Candotti and N. Matthews 2021 Nature Food 2(8):546-551

Investment in resilient food systems in the most vulnerable and fragile regions is critical

Den här webbplatsen använder cookiesför statistik och användarupplevelse.

gedb använder cookies för att förbättra din användarupplevelse, för att ge underlag till förbättring och vidareutveckling av hemsidan samt för att kunna rikta mer relevanta erbjudanden till dig.

Läs gärna vår personuppgiftspolicy. Om du samtycker till vår användning, välj Tillåt alla. Om du vill ändra ditt val i efterhand hittar du den möjligheten i botten på sidan.

Cookies